Rozhledna Svatobor
Kontakt

Jmenuji se Tomáš Hána a jsem sušický rodák. Po ukončení ZŠ jsem úspěšně absolvoval SOU v oboru kuchař číšník v Kašperských Horách. Profese kuchaře mě natolik zaujala, že jsem se rozhodl vydat se získávat zkušenosti ve světě.

Nejprve jsem pracoval několik let v bavorském Regenu HOTEL BRAUEREIGASTHOF FALTER.
Další léta jsem strávil na zaoceánských lodích Vitkovice a Kosice České námořní plavby jako steward.
Po těchto zkušenostech jsem zatoužil získávat poznatky o různých stylech mezinárodní kuchyně.

Přínosný byl pro mě pobyt v USA PANDORA’S STEAK HOUSE-Grayton Beach, Florida,
Irsku OZ-CORK CAFE BISTRO-Cork City,
Skotsku FRENCH CORNER BISTRO-Edinburgh,
vyvrcholením sbírání zkušeností bylo vaření na Novém Zélandu BOARDWALK SEAFOOD RESTAURANT-Queenstown a LUCIANO’S RESTAURANT & BAR-Queenstown,
v Austrálii ROCKPOOL BAR & GRILL –Melbourne,
kde jsem měl možnost vařit po boku světově proslulého australského kuchařského guru, Neila Perryho a Khana Danise. V ČR jsem rozšiřoval a rozdaval své vědomosti v jedné z nejlepších pražských restaurací – VINÁRNA V ZÁTIŠÍ.

Náš tým

Za své spolupracovníky jsem si vybral Jiřího Bachroně a Vaclava Polatu. V restauraci vás bude obsluhovat již zmíněný J. Bachroň, hartmanický rodák, pro mnohé známé jméno z oblasti sportu, neboť je naším čtyřnásobným mistrem republiky ve střelbě na běžící terč a také bývalý československý olympionik. Dalším "hráčem" týmu je již jmenovany V. Polata, náš chef de partie.

Motto Chaty a Rozhledny Svatobor:

PŘINÁŠÍME LUXUS MASÁM